Inici

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

Enllaços als cicles: 

Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial      Blog cicle Mitjà          Blog cicle Superior    

foto llapis2 llapis cicle mitja foto llapis          feac
 

Notícies

Curs de Biomedicina per a joves talents

El passat divendres 16 de gener, a les 4 de la tarda, es va celebrar la cerimònia de clausura del Curs de Biomedicina per a joves talents, patrocinat conjuntament per la Fundació Catalunya La Pedrera i l' Institute for Research in Biomedicine de Barcelona. 
24 alumnes d'aquesta promoció -entre els quals hi havia la nostra alumna de Sagrada Família de Sabadell, la Clara Martínez Fullà-, van recollir els més que merescuts diplomes de mans dels doctors Lluís Farrés i Joan Guinovart.
Però aquesta gran aventura no s'acaba aquí: A tots els participants dels Crazy About Biomedicine, els brinden l'oportunitat de poder continuar mantenint el contacte amb la ciència, ja que els ofereixen la possibilitat de continuar anant a diversos seminaris i pràctiques -tot i que no serà tan seguit i intens com el passat curs- i els obren unes portes a un futur força interessant. 
Enhorabona Clara!

 Clara Martinez

Festa de la nostra Beata Anna Maria Janer

El divendres 16 de Gener l'escola va celebrar el dia de la Beata i fundadora de la Nostra escola Anna Maria Janer. Per celebrar aquest dia tan especial per a tots nosaltres, tots els alumnes han celebrat una eucaristia i després han gaudit d'un dia lúdic i festiu, primer anant al cinemes Imperial de Sabadell a veure una pel·lícula, i a la tarda, menjant una boníssima xocolata gaudint també d'un festival de Jazz 

 

Festa Sagrada Família

Concert de Nadal 2014

Bon Any!  aquí teniu les fotos del magnífic concert de nadal. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible! Que en gaudiu!

Primària P3 P4 P5
Infantil 1r 2n 3r 4t    
Secundària ESO 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO

Recollida d'aliments

Durant la setmana del 16 al 22 de desembre totes les famílies de l’ escola hem col·laborat en la recollida d’ aliments . Els alumnes de 4t d’ ESO s’ encarreguen de distribuir aquests aliments per diferents punts i organismes de la ciutat .

Recollida d'aliments
  •  Iniciar 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  Fin 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

                        Logotip Llar dinfants

Free business joomla templates