Inici

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

Celebrem el Sopar del Dia del Mestre

El divendres 1 de desembre tot el personal de l'escola va viure una vetllada molt especial. El vespre es va iniciar amb una Eucaristia a la Sala d'Actes del carrer Indústria. Seguidament, tothom es va dirigir a l'edifici del carrer Sallarès, on es va celebrar el sopar i es va homenatjar la professora Conxita García, que es jubila després de 45 anys de dedicació a l'escola. L'ambient que es va viure va ser festiu i de germanor. Feliç Dia del Mestre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XERRADA DE LA MARATÓ

El divendres 24 de novembre, un representant de La Marató 2017 va visitar l'escola per oferir una conferència divulgativa als alumnes de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat sobre l'edició d'enguany, que pretén conscienciar sobre les malatites infeccioses.

La Marató arriba aquest any a la seva 26a edició, que se celebrarà el proper diumenge 17 de desembre. Per a més informació, podeu consultar el seu web.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONCURS D'IL·LUSTRACIONS A LA LLAR DEL LLIBRE

Recentment, els alumnes de 1r i 2n de Primària van participar a la Setmana de la il·lustració organitzada per la llibreria La Llar del Llibre i van aportar dibuixos fets per ells.

Aquestes obres van servir per decorar l’aparador d’aquesta coneguda llibreria del centre de Sabadell i l’alumne Max Nasarre, de 2n B, ha estat guardonat amb un premi pel seu dibuix. Moltes felicitats, Max!!

CONCERT DE SANTA CECÍLIA A PRIMÀRIA

El dimecres 22 de novembre, els alumnes d'Infantil i Primària han gaudit de la celebració del concert de Santa Cecília d'enguany.

Les actuacions que s'han realitzat han estat molt variades i han inclòs el piano, la guitarra, la bateria, el violí, el violoncel, l'acordió, un tambor africà, el clarinet, la trompeta, la trompa, la flauta dolça i el cant. Ha estat una jornada especial en la qual tots han pogut compartir una molt bona estona amb la música com a principal protagonista.

Si voleu veure'n un tastet en imatges cliqueu aquí.

  •  Iniciar 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  Fin 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates