Inici

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

JORNADA DE PORTES OBERTES 2017

Xocolatada de final de curs de Catequesi.

Els infants de la catequesi de 1a Comunió de la Parròquia de la Puríssima i de l'escola vam celebrar el final de curs de la catequesi. Vam començar amb una pregària d'acció de gracies per tot el que hem rebut i après del nostre amic i company Jesús. A continuació ens esperava una xocolata desfeta i una coca boníssimes.

FOTOS

TALLER CONSTRUCCIÓ D'UN AEROPLÀ

La setmana passada, el Joan Altimira Marfà (exalumne que està cursant 3r d'Enginyeria aeronàutica) va venir a l'escola per realitzar un taller amb els nostres alumnes de 2n d'ESO. El taller va consistir en la construcció d'un aeroplà. El taller es va dividir en 2 sessions: una part teòrica on van aprendre els principis de l'aerodinàmica i una part pràctica de construcció de l'aeroplà. Molt interessant i divertit! Gràcies Joan!

VIDEO

CANTÀNIA 2017 (5è PRIMÀRIA)

Els alumnes de 5è van participar ahir a Cantània. Un total de 800 alumnes de diferents escoles van interpretar "La nit dels malsons", peça musical creada especialment per a l'ocasió. L'espectacle va ser un èxit rotund. Una magnífica experiència per als nostres alumnes que van aconseguir emocionar tot l'Auditori de Barcelona, ple a vessar!

FOTOS

  •  Iniciar 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  Fin 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates