Inici

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

Enllaços als cicles: 

Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial      Blog cicle Mitjà          Blog cicle Superior    

foto llapis2 llapis cicle mitja foto llapis          feac
 

Notícies

SANTA CECÍLIA

Explica la llegenda que Santa Cecília cantava a Déu dins del seu cor mentre que ressonaven els instruments en honor al seu casament. Això va fer que se la relacionés amb el cant i que en la seva representació posterior al segle XV en pintures, aparegués envoltada d’instruments musicals. Actualment Santa Cecília és la patrona de la música.

Avui dia 21 de novembre hem celebrat a la nostra escola Santa Cecília amb un magnífic concert. Hem anat a la Sala d'actes per cicles on els alumnes de 4t, 5è i 6è han tocat diverses peces musicals amb varietat d'instruments: violí, viola, flauta travessera, guitarra, clarinet, piano, veu... Tots ho han fet molt bé, una gran felicitació per a ells. Al començar i a l'acabar el concert tots junts hem cantat la cançó de Santa Cecília.

Aquí us deixem una mostra dels concerts d’aquest any. 

 

Santa Cecília

Visita a la residència d'avis

Iniciativa solidària: El cap de setmana passat, un grup de nois voluntaris de 6è de primària, d’ESO, de Batxillerat i d'exalumnes que fan jazz a la nostra escola van anar a ballar a una residència d’avis la Dolça Companyia situada al c/ Güell i Ferrer de Sabadell. Aquests nois han dedicat de forma altruista i desinteressada part del seu cap de setmana a acompanyar els avis i àvies. Aquestes persones grans agraeixen molt aquest tipus d’iniciativa que els ajuda a distreure’s i a ser una mica més feliços. Enhorabona, gràcies a tots i endavant!

Descobrim el plaer de donar sense esperar res a canvi!

 

Visita a la residència d'avis

Movers Exams

Movers exams (exàmens oficials de la University of Cambridge)

Per segon curs consecutiu, gràcies al gran nombre d'inscrits, els exàmens oficials Movers de la University of Cambridge s'han pogut realitzar al nostre centre. Un total de 25 alumnes de 6è van realitzar les proves el 13 de juny a les nostres aules.
Els resultats han estat molt bons: el 100% dels nostres alumnes han obtingut el certificat oficial i amb valoracions molt satisfactòries, molt especialment en l'àmbit d'Speaking, en el qual el 100% dels alumnes ha obtingut la valoració més alta.

Well done! Congratulations Students!

unnamed 

CASTANYADA 2014

 

CASTANYADA 2014- 2015     833.tmp

 

Enguany els alumnes de 1r i 2n d’ ESO han treballat la castanyada, la tardor i el Halloween seguint uns objectiu de plàstica :

1r d’ ESO :“Reproducció d’ objectes naturals”. Mitjançant l’ observació i reconeixament de diferents fulles han creat una reproducció gràfica de les mateixes.

2n d’ ESO“: Rodolins i imatges” : Han realitzar una composició tot barrejant imatges i text (rodolins).

Els alumnes de 3r d’ ESO, seguint  l’ antiga tradició espanyola de representar  el Tenorio per Tots Sants, han preparat i escenificat diferents parts de l’ obra  de José de Zorrilla.

Finalment els estudiants de 4t d’ ESO han cuit les castanyes que després han venut . Els guanys estaran destinats a finançar part del viatge de fi de curs.

 

Castanyada 2014
  •  Iniciar 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  Fin 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

                        Logotip Llar dinfants

Free business joomla templates