Inici

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

Enllaços als cicles: 

Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial      Blog cicle Mitjà          Blog cicle Superior    

foto llapis2 llapis cicle mitja foto llapis          feac
 

Notícies

Consell Escolar

PROCÉS DE CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSELL ESCOLAR - SECTOR ALUMNES

El dia 28 de novembre s'han celebrat les eleccions per a la renovació del Consell Escolar. Enguany s'han presentat dotze candidats de 1r a 4t d' ESO.

Després de realitzar les votacions han resultat escollits en els quatre primers llocs els següents candidats:

 

  1. CARLOS ESPINOSA 2n d' ESO

  2. MARTÍ PAYÀ 3r d' ESO

  3. BERNAT PAYÀ 1r d' ESO

  4. ANNA VALLS 4t d' ESO

Consell Escolar 2014-15

SORTIDA 2N ESO A GIRONA

El Call

Dins la Força Vella, un dels espais més emblemàtics és el Call jueu, format per un laberint de carrerons i de patis que mantenen l'aura dels temps medievals. És un dels barris jueus més ben conservats d'arreu del món i una mostra evident de la importància que va tenir la cultura jueva a Girona.

SORTIDA 2N ESO A GIRONA

SANTA CECÍLIA

Explica la llegenda que Santa Cecília cantava a Déu dins del seu cor mentre que ressonaven els instruments en honor al seu casament. Això va fer que se la relacionés amb el cant i que en la seva representació posterior al segle XV en pintures, aparegués envoltada d’instruments musicals. Actualment Santa Cecília és la patrona de la música.

Avui dia 21 de novembre hem celebrat a la nostra escola Santa Cecília amb un magnífic concert. Hem anat a la Sala d'actes per cicles on els alumnes de 4t, 5è, 6è i ESO han tocat diverses peces musicals amb varietat d'instruments: violí, viola, flauta travessera, guitarra, clarinet, piano, veu... Tots ho han fet molt bé, una gran felicitació per a ells. Al començar i a l'acabar el concert tots junts hem cantat la cançó de Santa Cecília.

Aquí us deixem una mostra dels concerts d’aquest any. 

 

Santa Cecília Primària Santa Cecília ESO

Visita a la residència d'avis

Iniciativa solidària: El cap de setmana passat, un grup de nois voluntaris de 6è de primària, d’ESO, de Batxillerat i d'exalumnes que fan jazz a la nostra escola van anar a ballar a una residència d’avis la Dolça Companyia situada al c/ Güell i Ferrer de Sabadell. Aquests nois han dedicat de forma altruista i desinteressada part del seu cap de setmana a acompanyar els avis i àvies. Aquestes persones grans agraeixen molt aquest tipus d’iniciativa que els ajuda a distreure’s i a ser una mica més feliços. Enhorabona, gràcies a tots i endavant!

Descobrim el plaer de donar sense esperar res a canvi!

 

Visita a la residència d'avis
  •  Iniciar 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  Fin 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

                        Logotip Llar dinfants

Free business joomla templates