IniciActivitats d'estiuColònies esportives

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

Colònies esportives 2016

COLÒNIES ESPORTIVES 2016!

Per aquest estiu estem preparant unes Colònies Esportives a la casa de colònies L'Alberg de la Torra  (pantà de Rialb) a  la comarca de la Noguera  de 4t de Primària fins a 1r de Batxillerat.

En aquestes colònies es faran activitats aquàtiques  al pantà de Rialb com windsurf, banana i canoa, també farem  rafting a Camarassa i activitats de muntanya com barranc, escalada, excursions...  i un joc de supervivència!

Totes les activitats aquàtiques i de muntanya  es fan amb la col·laboració del Centre d’Esports de Natura Segre Mitjà, que adaptarà les activitats a les edats i possibilitats de cada un dels participants.

També es duran a terme les mateixes activitats esportives que ja fan a l’escola: Jazz, Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol, etc... . A més a més, introduirem altres activitats com per exemple: bàdminton, massatges, freesbe..... i d’altres que anireu descobrint dia a dia.

El preu aproximat de les colònies serà de 365 euros.

La responsable serà la Blanca Castro, coordinadora d’activitats extraescolars juntament amb els altres monitors i professors de l'escola, Gemma Sostres i  Ramon Plans.

Pel que fa a les característiques generals de les colònies, farem una reunió la primera setmana de maig, però si voleu tenir més informació abans de la reunió, podeu preguntar a secretaria de l'escola per la Gemma Sostres o la Blanca Castro i us informaran.

 

Colònies esportives 2015

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates