c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

Àbac

 

Aquest curs i desprès de l'èxit de l'any anterior continuem amb l’activitat de matemàtiques divertides a través de l’ÀBAC, de 1r a 6è de Primaria.

 El "soroban", o àbac japonès, és un instrument de càlcul usat al Japó des de fa més 500 anys i que encara s'utilitza actualment en els països orientals, per desenvolupar l'habilitat en el càlcul de les operacions aritmètiques. Es composa de quatre comptes a la part inferior de cada vareta i una en la part superior d' aquesta.

Amb aquest element s'aconsegueix inculcar la deducció basada en l'observació, rescatar l'hàbit de la bona memòria recordant dades eficientment, raonar de múltiples maneres en forma simultània, desenvolupar habilitat mental sobre el càlcul numèric i millorar la psicomotricitat dels dits .

 

Amb un maneig habitual i disciplinat es pot aconseguir una eficiència i velocitat de càlcul molt notable, que pot superar a l'ús manual d'una calculadora digital de butxaca. Mentre que amb aquesta, a poc a poc, va oblidant com es calcula (qui no s'ha sorprès a si mateix sumant 1 + 1 a la calculadora?), amb el soroban millorem la concentració, la memòria, el pensament matemàtic i altres àrees. Poden fer-lo servir des dels nens de final d'Infantil fins a persones d'edat avançada per mantenir la ment lúcida i productiva, tot i quant més rendiment se li pot treure és a la edat compresa a la Etapa de Primària.

 

FOTOS ÀBAC

 

 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates