c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

TEATRE INFANTIL

 

El taller de teatre és una activitat on els alumnes poden desenvolupar les seves qualitats interpretatives mitjançant cançons, textos i diversos esquetxos teatrals.

Treballem l’expressió corporal per millorar la coordinació, el ritme i el bon funcionament del nostre cos, tot fent un petit escalfament a cada classe que tonifica i deixa el cos totalment disponible per a treballar.

 

Treballem la projecció de la veu mitjançant diversos exercicis de desbloqueig corporal, col·locació de la veu i el treball dels ressonadors. D’aquesta manera els nens poden dir un text de manera clara i entenedora aconseguint que la sonoritat arribi a tota la sala. També utilitzem les cançons, com a eina de treball conjunta de tots els aspectes que hem exposat.

 

Utilitzem la improvisació per desenvolupar l’espontaneïtat dels nens, la rapidesa mental en inventar-se històries i situacions vàries, tot exercitant la imaginació. Així aconseguim poc a poc vèncer la timidesa i treballar la presència escènica, és a dir, el saber estar dalt d’un escenari.

 

El més important d’aquesta activitat és el treball en equip, ja que en una obra de teatre tots som importants i ens necessitem els uns als altres per a que tot funcioni.

Al finalitzar el curs, presentarem una obra de teatre, que anirem treballant durant tot el taller conjuntament amb tots els aspectes que hem exposat.

 

De P3 a P5  Dijous de 17:15h a 18:30h

De 1r a 6è primària de 18:30 a 19:30 h

 

FOTOS

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates