c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

Menjador

El Col·legi disposa d’un servei de menjador per als seus alumnes de P.3 a 2n de Batxillerat.

L’escola té contractat aquest servei amb l’empresa “R.C.Serveis, S.A.” que posa a disposició del centre el personal de cuina – cuiner i cinc ajudants - que elabora els menús en el mateix Col·legi.

Un equip format per setze educadors atenen els alumnes en el menjador i organitza activitats i jocs en el temps lliure.

Els alumnes de 5è i 6è de Primària disposen d’una hora i quart diària per a fer estudi.

 

ASPECTES QUE CAL TENIR EN COMPTE PER AL BON FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR.

 

CONSIDERACIONS GENERALS

El temps destinat a aquest servei s’ha d’entendre com una part més de l’horari escolar. Entenem que la pausa escolar del migdia és un moment de descans, però també és un espai educatiu molt important, per això el nostre objectiu és elaborar i aplicar un pla de funcionament en concordança amb el projecte educatiu de l’escola.

L’escola proporciona l’equip humà, factor clau en tota tasca educativa (monitors de menjador, monitors d’activitats i responsable del servei), els espais necessaris (aules, patis...), el material (paper, gomes, plastilina, colors...) i tota la gestió administrativa per tal que aquest servei funcioni amb èxit.

El temps del migdia té per una banda una finalitat social (complir amb les expectatives dels pares que ens confien els seus fills/es), i per l’altra tres finalitats educatives bàsiques: alimentar-se, esplaiar-se i aprendre.

 

ASPECTES ORGANITZATIUS

 

Per tal que aquest servei funcioni amb èxit, creiem necessari respectar una sèrie d’aspectes organitzatius, aquests són els següents:

  • Cal avisar de qualsevol tipus d’al·lèrgia que el nen/a pateixi.

  • Si s’ha d’administrar qualsevol tipus de medicació en aquest espai de temps, cal omplir l’imprès d’autorització. El medicament que vagi marcat amb el nom i la dosi.

  • En cas que el nen/a hagi de seguir qualsevol tipus de dieta, cal comunicar-ho, a primera hora del matí, al tutor/a o a Secretaria.

  • Si, per qualsevol motiu, el vostre fill/a ha de sortir de l’escola durant aquest període de temps, també cal comunicar-ho al tutor/a o a Secretaria mitjançant una nota.

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates