IniciEtapesPrimàriaAspectes pel bon funcionament

c/ Indústria, 9  Telf:  93 725 31 44

 c/ Sant Josep, 10  Telf:  93 725 31 44 

  c/ Sallarès i Pla,40  Telf:  93 748 13 41 

 Enllaços als cicles: 

  Blog cicle Infantil    Blog cicle Inicial     Blog cicle Mitjà     Blog cicle Superior    

inf ini mitja sup      feac                              
 

Notícies

Aspectes pel bon funcionament

ORDRE

 

1) La  responsabilitat  comença  amb  l’arribada puntual al Col·legi, per tal de no molestar el treball de la classe.

 

2) Els alumnes han de ser respectuosos amb els professors, el personal no docent i els seus companys. Utilitzaran un vocabulari correcte  i, en cap cas, s’agredirà els companys, ni verbalment ni físicament.

 

3) Si un alumne no pot assistir a classe, els pares o tutors avisaran al Col·legi. I quan l’alumne s’incorpora de nou a les classes ha de presentar sempre al tutor una nota dels pares indicant les causes de l’absència escrita a l’agenda.

 

4) A les classes hi haurà un clima de treball adient per a poder dur a terme les diverses activitats d’ensenyament-aprenentatge.

 

5) Els alumnes procuraran organitzar la tasca diària mitjançant l’agenda,

estudiant i presentant els treballs tal com se’ls  hi indiqui.

 

6) En els canvis de classe i a les escales, els alumnes mantindran l’ordre necessari per tal de respectar la feina dels altres companys.

 

7) A les hores d’entrada i sortida i durant l’horari escolar, es prega als pares que no entrin a les aules i passadissos. Si han de parlar amb algun professor cal concertar prèviament l’entrevista o, si és un cas urgent, dir-ho a Secretaria.

 

8) Cal que els alumnes respectin el mobiliari i el material. El Col·legi és de tots i tots  l’hem de respectar.

 

9) Si algun dia els nens del menjador no utilitzen aquest servei, cal que ho comuniquin per mitjà de l’agenda al mestre.

 

10) Els alumnes que es queden a l’escola per realitzar alguna activitat extraescolar no poden sortir-ne fins que aquesta acabi.


11) Cal tornar signades al tutor les circulars en les quals s’indiqui expressament i les comunicacions escrites a l’agenda.

 

12) Quan els alumnes tornen d’una activitat fora de l’escola, cal que vagin tots a classe amb el mestre responsable.

 

13) Si és necessari que el nen prengui algun medicament dins l’horari escolar, cal omplir l’imprès d’autorització que podeu obtenir a Secretaria o a la pàgina web de l’escola.

 

14) No està permesa la utilització de mòbils en el recinte escolar.

  

ROBA

 

15) Els alumnes portaran marcada la roba amb nom i cognom: roba d’abric, bates, roba esportiva de l’escola i natació i material escolar.

Els abrics i les bates han de portar una veta per a penjar-los.

 

16) És obligatori portar la bata de classe i els que es queden a dinar l’altra per a l’hora de menjador.

 

17) Si els alumnes han de sortir de l’escola per anar a natació o a la classe d’Educació Física i el dia està ennuvolat o plou cal que portin impermeable, capelina o paraigua. (És preferible que els nens de Cicle Inicial no portin paraigua).

 

 

MENJAR

 

18) És aconsellable portar l’esmorzar, a ser possible dins d’un  recipient reutilitzable marcat amb el nom, per cuidar el medi ambient.

 

19) Recordeu que dins del Col·legi no es poden menjar xiclets ni pipes. En els aniversaris no es podrà portar més d’una llaminadura.

 

20) Quan es va d’excursió, el dinar dels nens de mitja pensió, ja el dóna l’escola. Els alumnes de mitja pensió que portin el dinar de casa, ho hauran de comunicar prèviament per escrit al tutor/a a través de l’agenda.

 

 

Consultes a l'equip psicopedagògic:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

logo facebook

          Logotip Llar dinfants                  

 

 

Free business joomla templates